​​Nis mbledhja e kryesisë së Kuvendit

181

Ka nisur mbledhja e parë e kryesisë së re të Kuvendit të Kosovës e thirrur nga kryetari Glauk Konjufca.
Rendi i ditës parashikon shqyrtimin e kërkesës për caktimin e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Kosovës për përfaqësim në Asamblenë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore-SEECP.Si dhe shqyrtimi i kërkesës për caktimin e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Kosovës për përfaqësim në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, si dhe shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave./KosovaPress/

Comments