​Hoti nesër për vizitë zyrtare në Maqedoninë Veriore, nënshkruhet memorandumi për rrjetin 5G

327

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, nesër zhvillon vizitën zyrtare në Maqedoninë e Veriut, me ftesë të kryeministrit Zoran Zaev.

Takimi ndërmjet dy kryeministrave do të mbahet në orën 14:00. Me rastin e kësaj vizite, Kryeministri Hoti do të zhvillojë edhe takime tjera sipas agjendës së bashkëngjitur.

Moebel THEMA

“Gjatë vizitës zyrtare në Maqedoninë e Veriut, do të nënshkruhet Memorandum i Bashkëpunimit për krijimin e Rrjeteve të pastërta 5G në mes të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, z. Avdullah Hoti dhe Nën Sekretarit të Shtetit për Rritjen Ekonomike, Energjinë dhe Mjedisin, z. Keith Krach”, thuhet në njoftimin e kumtesën e kryeministrisë.

Për shkak të pandemisë mediat nuk d otë jenë prezente në këto takime. /Lajmi.net/

Comments