​KQZ certifikon listat e PDK-së dhe LDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit

121

KQZ-ja ka certifikuar listat e LDK-së dhe PDK-së.

Lista e LDK-së dhe PDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit është certifikuar nga Komisioni Qendror Zgjedhor.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Kjo pasi në listat e tyre nuk ka asnjë kandidatë që ka probleme me ligjin.

Zgjedhjet për Kuvendin e Kosovës do të mbahen më 14 shkurt 2021. /Lajmi.net/

Comments