1 vit burg për “Burdushin”

140

Mjeku popullor Hysri Peçani, ‘Burdushi’ është dënuar me 1 vit burgim.

MÖBEL THEMA

Ai, është gjetur fajtor për mashtrim. Burdushi akuzohej për kryerjen e katër veprave penale.

I njohur si mjek popullor, Burdushi edhe në të kaluarën ka patur probleme me ligjin dhe akuzohej për disa vepra. /Indeksonline/

Comments