15 vite pa Heroin e Flamurit Gramoz Palushin

303

Shqipëria me 04 Shtator 2004 të do mposhte turperonte dhe zhvirgjëronte kampionen aksidentale të Europes në futboll Greqin e Trajnerit Oto Rehagel .
Brigel dhe djemtë tanë munden 2 me 1 grekët , dhe kjo fitore pati jehonë në botën shqiptare dhe kudo ku pati shqiptar u festua me flamuj dhe brohoritje o sa mirë me qenë shqiptar .

I riu ynë emigrant Gramoz Palushi u vra nga shovenistet grekomedhenje vetem pse festoi për vendin e tij një festim i ligjshëm dhe i drejtë .

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Gramozi ynë u vra veç pse ishte shqiptar e kjo vrasje nuk u zbulua kurrë dhe zëri i shtetit amë mungoj me paftyresin më të madhe atëbotë heshti UEFA FIFA etj

Gramoz ore vëlla jeton në zemrat e çdo patrioti dhe nuk do harrohesh kurrë

Erald Selca

Comments