19-vjeçarit nuk i ndalet rritja e barkut, për mjekët mbetet mister

185

Një 19-vjeçar po vuan nga rritja e pandalshme e barkut të tij. “Sujit Kumar, nga Muzaffarpur, India, vuri re që stomaku i tij ishte fryrë kur ishte vetëm shtatë vjeç”, thonë media lokale.

Por asnjë mjek nuk ka qenë në gjendje të sigurojë një diagnozë të saktë për rritjen e barkut të tij, i cili e ka parë atë teksa rritet ngadalë.

Sipas raportimeve, Z. Kumar nuk vuan nga ndonjë simptomë tjetër i lidhur zakonisht, të tilla si diarre, të vjella. Nëna e Z. Kumar, Kanchan Devi, e ka dërguar djalin e saj tek shumë mjekë ndër vite, por pa dobi.

Ata shpesh i sigurojnë atij ilaçe, që mund t’iu sigurojë lehtësim të dhimbjes afatshkurtër. Por nuk kanë rezultuar afatgjatë dhe efektiv.

MÖBEL THEMA

Tani ai ka nevojë për një endoskopi, e cila përfshin futjen e një tubi të hollë me një kamerë në fund, për të kërkuar brenda trupit.

Prindërit e Z. Kumar janë të trishtuar kur e shohin djalin e tyre të përballet me vështirësi të tilla dhe të luftojë për të bërë miq, për shkak të talljeve të vazhdueshme që ai merr.

Gjatë viteve të fëmijërisë dhe adoleshencës, ai është bërë i shkëputur nga aktivitetet dhe stomaku i tij i madh e bën të pamundur që ai të marrë pjesë në ndonjë sport.

Sidoqoftë, Z. Kumar ka kërkuar lumturinë përmes punës së tij në një fabrikë biçiklete, ku filloi të punojë një vit më parë.

Kumar tha: ‘Më pëlqen të shkoj në punë. Unë punoj në një fabrikë biçiklete dhe e bëj atë tashmë prej një viti. Kolegët e mi nuk më gjykojnë dhe askush në fabrikë nuk tallet me mua”.

Comments