21 vjeçari Shpëtim Krasniqi kërkon ndihmën tuaj për shërim nga leukemia

122

21 vjeçari Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria po kërkon ndihmë për t’u shëruar nga sëmundja e leukemisë.

MÖBEL THEMA

Atij po i duhen 200 mijë euro dhe shërimi mund të bëhet jashtë shtetit.

 

Familja ka apeluar te të gjithë qytetarët që të ndihmojnë Shpëtimin.

 

Numri i xhirollogarisë në bankën TEB është: XK0520-16-0001446777-15

Llogaria është në emër të vëllait Leutrim Krasniqi.

Comments