23 vjeçari nga Shkupi sulmon policët

141

Në orën 2 të mëngjesit në rrugën “Maqedonia” në Shkupit, policia ka arrestuar K.L (23) pasi është sjellur në mënyrë agresive dhe ka fyer zyrtarët policorë të cilët kanë kryer detyrën zyrtare.

MÖBEL THEMA

Kundër K.L do të ngritet kallëzim penal adekuat.

Comments