3 të vdekur dhe 594 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni

80

Në 24 orët e fundit, u kryen 2617 teste dhe u regjistruan 594 raste të reja me covid-19 në:
– Shkup 303
– Kumanovë 22
– Dibër 5
– Shtip 13
– Prilep 19
– Tetovë 26
– Struga 12
– Veles 17
– Manastir 18
– Ohër 10
– Kavadarci 7
– Gostivar 12
– Gjevgjeli 13
– Strumica 34
– Kriva Palanka 7
– Radovish 6
– Kochani 18
– Probistip 3
– Demir Hisar 2
– Pehçevë 1
– Berovo 2
– Valandovo 7
– Vinica 2
– Dellçevë 5
– Kratovo 1
– Sveti Nikole 2
– Kërçovë 17
– Resnjë 7
– Negotinë 3
3 persona vdiqën në kushte spitalore, një pacient nga Kumanova (70v), nga Prilep (67v) dhe një pacient nga Bogdanci (75v).
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 162 pacientë të rikuperuar nga:
-Shkup 79
-Stip 8
-Prilep 6
-Tetovo 5
-Struga 1
-Veles 2
-Bitola 3
-Kavadarci 2
-Gostivar 3
-Gevgelija 2
-Strumica 12
-Kriva Palanka 6
-Radovish 1
-Kochani-8
-Probishtip 1
-Anija Maqedonase 1
-Berovo 8
-Valandovo 3
-Sveti Nikole 7
-Kërçovë 4
/FAktiditor.ch/

Comments