A janë produktet serbe të helmuara që vijnë në Kosovë…?!

160

Që kur u largua Qeveria Haradinaj,një gjë të mirë la pas.Ishte taksa që stopoi importin e produkteve serbe.Kjo tingëllon në shumë mënyra,mbase edhe me një çmim politik, por gjëja e vetme dhe më e rëndësishme është prejardhja e atyre produkteve nën dyshime të mëdha sepse vijnë nga një vend që ka qenë gjithnjë I konfrontuar me shumë popuj në Ballkan dhe veçanërisht shqiptarët informon Faktiditor.ch.Dhe kur bëhet fjalë për Beogradin,çdo gjë është e mundur.Në vijë të kësaj Kosova arriti të mposhtë keq Serbinë sepse e vëndoi para një akti të kryer duke e mbështetur për muri,me miliona humbje dhe jo vetëm .Por helmimi i 26 zyrtarëve të KQZ’së pas hapjes së zarfeve të ardhura nga Serbia është një alarm shumë më I madh nga çfarë mund të imagjinohet.Po ato produkte të importuara në Kosovë,a kanë qenë të sigurta ?!
Flitet se pas taksës ,në Kosovë ka rënë ndjeshëm numri I të sëmurëve me kancer dhe në shifra është shumë më I vogël se në Maqedoninë e Veriut në nivel të përgjithshëm.A është rastësi kjo ?!Faktiditor.ch

Comments