A ka dhimbje më të madhe se kur shikon që po ikin nga vendi dhe bashkëluftëtaret tonë nga UÇK -ja sepse jemi shtresa më e përbuzur më e varfër e injoruar .

121

Po ikin luftëtar po ikin të rinjët …po ikin nga gjitha shtresat dhe kjo nuk është propagandë ruse as kineze o politikan të papërgjegjshëm që ja keni humbur çdo shpresë këtij populli me paaftesinë e juaj dhe aferat terphijat e juaja dhe klaneve tuaja keni uzurpuar çdo gjë pos ajrit që nuk po mundeni me na ndal .

Turp të ju vije në çfarë deregje e keni sjellë vendin nga paslufta e këtej , kjo situate po mbreteron dhe në trojet tjera sepse kemi klase politike skandaloze të cilet duhet ndëshkuar me votë dhe me ligj . Kosova , trojet tona nuk janë çiflig i askujt ka kaluar koha e bejlereve dhe agallareve . Kurkush prej qefi nuk merrë boten në sy po halli dhe jeta të degdisin në çdo cep të botës .

MÖBEL THEMA

Pse jeni në pozita , pse kjo paperspektivë ku jemi më se keqi në rajon dhe shqiptaret më të varfërit në botë sepse korrupsioni keqeverisja është berë mode trend te ne është instalu kjo mëndesi . Ndryshoni punoni për popullin ose thoni nuk dime !!

Erald Sellca

Comments