Afrim Gashi: Urime fillimi i negociatave me BE-në

59

“Në kohën kur po bëjmë gjjithçka në luftën kundër koronavirusit, sot më në fund morëm një lajm të mirë e shumëpritur për fillimin e negociatave me Bashkimi Evropian.

MÖBEL THEMA

Ishte ky pikërisht një nga angazhimet dhe synimet tona kryesore në qeverisje, gjë që u përkthye tashmë me rezultat konkret. Urime të gjithëve!”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Comments