Afrim Zhitia , dhe Fahri Fazliu Heronjët e Kombit që tronditen një Jugosllavi !

169

30 Vite me parë dy kolosa të ilegales së lavdishme Lëvizjes themeluses së UÇK’së Afrim Zhitia, dhe Fahri Fazliu ja tronditen themelet Jugosllavisë e cila ishte duke dhenë shpirt .
Të shkolluar dhe brymosur me mësimet e Kryekomandantit Enver Hoxha , me mësimet e Adem Demaçit e me dashurin për historin e kombit dhe për mosdurim ndaj armiqëve luftuan me datë 02 Nëntor 1989 në Bregun e Diellit me qindra polic e ushtar Jugosllav .
Luftuan shpindë për shpindë duke rezistuar terë ditën duke kënduar për mëmëdheun , ranë Afrimi dhe Fahriu po armiku pësoj humbje të mëdha u desht helikopteri Jugosllav ti barte të vraret dhe plagosurit serbosllav .
Ata ranë , për të mos vdekur kurrë ideali i tyre ishte Bashkimi Kombëtar e nese nuk e realizojmë amanetin e dëshmoreve ne jemi askusha .
Lavdi Titaneve të Shqipërisë

MÖBEL THEMA

E.Selca

Comments