Agim Nuhiu i bashkohet aksionit të dhurimit të gjakut në Ambientet e Ambasadës së SHBA-ve

123

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme i Maqedoni së Veriut Agim Nuhiu i është bashkangjitur aksionit për dhurimin e gjakut në Ambientet e Ambasadës së
SHBA-ve informon Faktiditor.ch
Me këtë rast Nuhiu ka thënë se :”Sot iu bashkova aksionit për dhurimin e gjakut në ambientet e Ambasadës së SHBA-ve e organizuar në kuadër të shënimit të Ditës Kombëtare Amerikane të shërbimit dhe përkujtimit, në nder të viktimave, të mbijetuarve dhe të gjithë atyre që ndihmuan në ballafaqimin me pasojat e sulmeve terroriste të 11 shtatorit!”. Faktiditor.ch.

MÖBEL THEMA

Comments