Ahmeti, Duraku dhe Ademi, në Shipkovicë për hapjen e sallës së re sportive (VIDEO)

127

MÖBEL THEMA

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti, zevendeskryeministri Sadulla Duraku dhe ministri i Arsimit Arbër Ademi, sot po marrin pjesë në hapjen solemne të sallës së re sportive të shkollës fillore “Rexhep Voka”, në fshatin Shipkovicë të Tetovës.

Ministri Arbër Ademi gjithashtu sot njoftoi se edhe në komunën e Vrapçishtit shumë shpejtë do të fillojnë punimet për ndërtimin e një salle të re sportive.

VIDEO

Comments