‘AirPower’, pajisja që do të mundësojë mbushjen e smartfonit, orës së mençur dhe kufjeve përnjëherë

90
Nëse keni menduar se është pak i çuditshëm fakti që Apple do të transportojë kufjet e saj të para pa tela, pritni për pajisjen e radhës.

MÖBEL THEMA

MacRumors vjen me një pamje të AirPower në pjesën e pasme të kutisë këshilluese, transmeton lajmi.net.

Pajisja AirPower supozohet të mbushë baterinë e smartfonit, orës së mençur dhe kufjeve pa tela, me kushtin që të gjitha pajisjet e cekura të jenë prodhim i kompanisë Apple.

Comments