Ali Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe evropiane

214

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka folur lidhur me shkarkimin e Qeverisë Kurti pas mocionit të mosbesimit të ngritur nga LDK.

MÖBEL THEMA

“Mocionet janë çështje të brendshme të partive politike dhe unë nuk kisha dashur të jem një lloj prognozeri, sepse ata i dinë punët e veta. Me rëndësi është që Kosova të ec përpara, të stabilizohet dhe të bëjë rrugën drejt Evropës. Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës”, theksoi Ahmeti në emisionin në TV21.

Comments