Angli-Në shenjë respekti për myslimanët, titujt nuk do të festohen me shampanjë

71

Vendimi i Shoqatës së Futbollit për të hequr traditën e festimit me shampanjë në shenjë respekti për besimet fetare të lojtarëve ka marrë mbështetje të gjërë.

Daily Mail zbuloi të marten se organet e qeverisë të futbollit anglez e kanë braktisur gjestin e urimit me shampanjë, në mënyrë që të mos ofendojnë lojtarët myslimanë, besimi i të cilëve e ndalon rreptësisht konsumimin e alkoolit.

MÖBEL THEMA

Pavarësisht se ka pasur edhe kritika në mediat sociale, ky vendim në thelb u mbështet nga figura të njohura politike.

Mund të themi se festimi me shampanjë tashmë është një traditë e cila nuk do të përsëritet më, dhe futbolli anglez mbështet dhe është në mbrojtje të diver

Comments