Ansu Fati mund të luajë me Spanjën, por babai i talentit të Barcelonës preferon Portugalinë

149

E gjithë Spanja është vënë në lëvizje që talenti 16-vjeçar Ansu Fati të luajë për kombin e tyre, por i ati thotë se dëshira ishte që të luanin për Portugalinë.

MÖBEL THEMA

Unë kam dashur që im bir të luajë për Portugalinë. Kam kontaktuar me disa njerëz të federatës, por ata nuk u kujtuan më. Spanja ka qenë shumë e fortë në kontaktet e saj. Rubiales na ka kontaktuar dhe duan që Fati të luajë për Spanjën”, tregon babai i tij.

Comments