Aplikacionet më të pëlqyera të këtij viti, deri më tani

187

Jemi në fund të gjysmës së vitit dhe që tani, është bërë një përmbledhje e aplikacioneve që janë pëlqyer më së shumti nga përdorues të smartfonave të ndryshëm.

Nëse jeni në mesin e atyre që kohëve të fundit nuk keni shkarkuar ndonjë aplikacion të ri, mund t’i ndiqni sugjerimet e mëposhtme, transmeton lajmi.net.

Mashable ka ndërtuar listën e aplikacioneve, që i ka përzgjedhur që nga fillimi i vitit deri më tani.

Harry Potter: Vizar United

Jumbo: Privacy

Spectre

Tap In

Yolo

Comments