Apple pret që iPhone i saj i ri të jetë hiti i 2018-tës!

139

Swiss Financial and Travel

Apple pritet që iPhone më i lirë me 6.1 inç, do të jetë shitësi i madh kur do të zbulohen tre telefonat e rinj në shtator, sipas burimeve, me më pak konsumatorë që zgjedhin premium, telefonat me bazë OLED që prodhohen për të pasuar iPhone X.

Wall Street Journal ka detajet në planet e Apple, duke konfirmuar thashethemet që kemi dëgjuar deri në këtë pikë që tre iPhone të ri janë në rrugë në disa muajt e ardhshëm – pajisjet OLED 5.8 inç dhe 6.5 inç dhe një 6.1- inç LCD. Me sa duket, Apple po porosit shumë më tepër ekrane LCD se sa parashikohej më parë.

MÖBEL THEMA

Kjo sugjeron se Apple parashikon versionin LCD për të fituar në aspektin e shitjeve. iPhone X në vitin e kaluar ishte i pari që bëri kompania në teknologjinë OLED, me të gjitha modelet e mëparshme (dhe iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus) që u mbajtën për LCD.

OLED zakonisht ofron kontrast më të mirë dhe ngjyra më të ndritshme sesa LCD, edhe pse prodhuesit përdorin një shumëllojshmëri të mashtrimeve për të minimizuar dallimet mes këtyre dyjave. Sigurisht që panelët OLED janë më të shtrenjtë për tu prodhuar – prandaj erdhi çmimi i fuqishëm iPhone X.

iPhone 5.8 inç OLED do të zëvendësojë direkt iPhone X, sipas raporteve. IPhone OLED 6,5-inç do të jetë një model “plus” premium dhe iPhone 6,1-inç LCD do të jetë një opsion më i lirë: do të duket i njëjtë (me kornizën në ekran), por teknologjia LCD dhe kosto të tjera (si të mos përfshihet 3D Touch) do të mbajë çmimin poshtë.

Comments