Arma më e fuqishme e UÇK-së, që e dhuroj Kumanovari

3,183

Moebel THEMA

Atdhetari e patrioti Ismet Bexheti, luftës së armatosur e çlirimtare të popullit shqiptar të Kosovës, i dha armën më të fuqishme.

Arma e njoftimit e propagandimit të betejave e të aksioneve luftarake çlirimtare të luftëtarëve të lirisë dhe mbajtjen gjallë të moralit e vullnetit për vazhdimin e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës deri në fitoren përfundimtare me Serbinë pushtuese!

Comments