Arrestimi i kryetarit të Komunës së Novo Sello, merrej me kontrabandë me cigare (VIDEO)

100

Swiss Financial and Travel

Ministria e Punëve të Brendshme ka publikuar videon gjatë arrestimit të kryetarit të Komunës së Novo Sello dhe të personave që e shoqëronit, të dyshuar për përfshirje në kontrabandë me cigare.

MÖBEL THEMA

Comments