Arrestohet Emil Jakimovski për shkak të kërcënimit të gazetarëve

97

Policia sot ka arrestuar Emil Jakimovski për kërcënimet ndaj gazetareve.

MÖBEL THEMA

Arrestimi është epilog i shumë denoncimeve që personi në fjalë i ka marrë për dhunë në familje por edhe për denoncimet e fundit të gazetarëve, Meri Jordanovska dhe Iskra Koroveshovska, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ai më herë u përjashtua nga puna nga Regjistri Qendror, ku ka punuar si ndihmës-udhëheqës në sektor. Drejtorja e Rejgistrit Qendror, Marija Boskovska, mori vendim ku ndalohet marrëdhënie e punës me Emil Jakomovskin për shkak se siç njoftuan nga ky institucion, janë shkelur rregullat e Marrëveshjes kolektive të Regjistrit Qendror./Telegrafi/

Comments