Arrestohet njëri dhunues nga incidenti në JSP, pas të dytit po gjurmohet

137

Policia natën vonë e ka arrestuar njërin prej dy dhunuese, ndërsa pas të dytit po gjurmohet. Ata kanë bërë incident në një autobus të JSP-së duke kërcënuar udhëtarët.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

“Dje rreth orës 20 është arrestuar njëri prej dhunuesve, ndërsa pas të dytit jemi në proces të identifikimit, kur të kemi më shumë informacione do t`i japim për opinionin”, deklaroi për zoom.mk zëdhënësi i MPB-së, Toni Angelovski.

Dy personat kanë nxitur incident në një autobus të JSP-së pasi që janë paralajmëruar për t`i respektuar protokollet shëndetësore dhe të vendosin maska

Comments