ARTON HASANAJ -FIGURË E MADHE E LUFTES ÇLIRIMTARE TË UÇK -SË

87

Është e pavdekshme jeta dhe vepra e dëshmorëve të atdheut , Arton Hasanaj Naim Nimonaj e mijëra deshmor ranë për një Shqipëri unike e të bashkuar .
Veprimtari i shquar kombëtar Arben Krasniqi kuader i LPK e nje nga celulat e para të UÇK -së e vlerëson lart jetën dhe vepren e Artonit te cilin e kishte si vëlla dhe të cilin e kishte përgatitur psiqikisht moralisht për luftë .
Trimat si Artoni me shokë do kujtohen përjetë 🇦🇱✊Andaj e kujtojmë në këtë 22 Vjetor thotë Arbeni i mallëngjyer

Kemi shumë punë për ta jetesuar idealin e dëshmoreve thekson shoku Arben Hero i gjallë e i heshtur njëkohesisht .

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Për portalin Fakti Ditor Erald Selca

Comments