Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan

103

Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan me gjatësi prej 581m dhe gjerësi 3.5m si dhe nga 1m bankina nga të dy anët e rrugës.

MÖBEL THEMA

Mjetet financiare janë siguruar nga buxheti i Komunës së Studeniçanit dhe Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural.

Comments