Ata që sulmojnë UÇK -në janë jashtëqitje e armikut !

284

Ushtria Çlirimtare e Kosovës , është Kryevepra e Kombit shqiptar e ata që e urrejnë atë dihet se çfarë gjeneze kanë .
Parti politike ju të gjitha pa përjashtim në pushtet dhe opozitë , largoni mbetjet jugosllave e mos i avanconi me poste partiake e shtetërore këto hijena .
Citimi i Predrag Markoviçit mbetjes së Millosheviçit nuk ju bën nder askujt , sepse Predragun SPS Serbinë i kemi mundur ne UÇK -ja .
A jeni bre njerez normal ju ta paska lavderuar idhullin tend politik Serbi e ju tash shpërndane i madh e i vogël , shpërndani artikuj ku njolloset UÇK -ja o të marrë po dua të besoj që jeni të marrë e verbër pas idhujtarisë ndaj kultit të individit , ju i boni deme idhullit tuaj me lavdata te armikut o truthare e urrejtes .
UÇK -ja o të semurë nga urrejtja nuk është pronë e askujt , po pasuri kombëtare historike me meritorja për lirinë tonë nga fashizmi serbomadh .

MÖBEL THEMA

A do vazhdoni prapë me citime nga Serbia , Serbia atë detyrë ka përçarjen tonë .
Serbia nuk i ka lavderuar krerët e luftës sonë të rënë dhe të gjallët sepse i urren për vdekje .
Distanconu nga postime të tilla ku fyhet UÇK -ja dhe “madhërohet ” lideri juaj !!!!!
Dalloni vlerat kombëtare , me pasluften o ju nje pjese qe jeni shpirtezinje , atdhetareve ne partitë në pushtet nuk ju bën nder heshtja mosguximi me reaguar ndaj këtyre sulmeve qyqare e tinezare .
Reagoni mos heshtni , nuk vlen asgje urrejtja politike kur cenohen vlerat kombëtare miopa

Erald Selca

Comments