Audi Q4 E-Tron prezantohet në Gjenevë [Foto]

106

Audi ka prezantuar në panairin e veturave në Gjenevë konceptin me rrymë SUV Q4 E-Tron.

Modeli ka një dizajn konvencional dhe pa shumë eksperimentime.

 

 

Ai është i pajisur me çiftin e elektromotorit me forcë të përgjithshme prej 306 kuaj fuqi.

Automobili nga gjendja e qetë deri në 100 km në orë arrin për 6,3 sekonda, derisa shpejtësia maksimale është e kufizuar në 180 km/h.

Koncepti i Audi ka bateri me kapacitet 82 kWh, e cila me një mbushje mund të kalojë 450 km sipas standardit WLTP. Për mbushje deri në 80 për qind të kapacitetit me mbushës të shpejtë nevojiten 30 minuta.

MÖBEL THEMA

Q4 e-tron do të fillojë të prodhohet në fund të vitit të ardhshëm, si modeli i pestë serik me rrymë i këtij brendi gjerman.

Audi ka bërë të ditur se modeli i prodhimit nuk do të ketë shumë ndryshime stilistike nga koncepti i prezantuar në Gjenevë.

Comments