Ky është rezultati i koalicionit Nisma-AKR

Koalicioni Nisma Socialdemokrate-Aleanca Kosova e Re numëron 5.02 për qind të votave të fituara pas rinumërimit të 82.49 për qind të votave nga 314 vendvotime sa ka vendosur të rinumërohen Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ).…

Vila: Qeveria mbështet kompanitë shqiptare

“Për herë të parë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Agjencioni Për Investime të Huaja në bashkëpunim me Qeverinë në bazë të ligjit për mbështetje financiare ndan mjete për kompanitë shqiptare brenda zonave ekonomike dhe jashtë…

Palmer anulon vizitën në Beograd

I dërguari i posaçëm i Departamentit amerikan të Shtetit për Ballkanin Perëndimor, Mathew Palmer, ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin e nëntë të Sigurisë që fillon punimet të mërkurën në Beograd, kanë konfirmuar organizatorët e…