“Aromë El Clasico-je”

Real Madrid dhe Barcelona do ta luajnë El Clasico-n e 246-të. Madrilenët do të jetë nikoqir i Barcelonës në atë që njihet edhe si El Clasico (i 246-të zyrtar), e që është padyshim derbi më i madh në botë, që sonte luhet në kuadër të…