Bukë e pasur integrale

Mësoni se si të përgatisni bukë të pasur integrale lexuar përbërësit dhe udhëzimet në recetën tonë Përbërësit: ▪ gjysmë gote miell thekre, ▪ gjysmë gote miell integral gruri, ▪ 1 gotë miell tërshëre, ▪ gjysmë gote miell hikrre, ▪…