XHEMAJL FETAHAJ-FIGURË E LAVDISHME KOMBËTARE

Xhemajl Fetahaj ra për të mos vdekur kurrë 21 Vite me parë në Koshare , si trim strateg dhe Epror i shquar i UÇK -së Ashtu siç na mësoi historia Skënderbeut , Rilindjes , Bac Bajram Currit Hasan Prishtines Ismail Qemailit , Qemal Stafes…