Norvegjia u kërkon falje “vajzave gjermane”

Kryeministrja e Norvegjisë, Erna Solberg, lëshoi një kërkimfalje zyrtare të qeverisë për gratë norvegjeze... Kryeministrja e Norvegjisë, Erna Solberg, lëshoi një kërkimfalje zyrtare të qeverisë për gratë norvegjeze që janë…

Bisedë telefonike Zaev-Cipras

Pas dorëheqjes së Nikos Kacias nga posti i ministrit të Punëve të Jashtme të Greqisë,kryeministri i Maqedonisë dhe Greqisë, Zoran Zaev dhe Alexis Tsipras, kanë realizuar një bisedë telefonike. Sipas zëdhënësit të qeverisë greke…