BE deklarohet për rastin e zarfeve nga Serbia

Bashkimi Evropian është duke vëzhguar me vëmendje situatën e krijuar pas reaksionit që shkaktuan zarfet e Serbisë, në punonjësit e KQZ-së gjatë procesit të numërimit të votave në Kosovë. Në një përgjigje të dhënë për klankosova.tv,…

Shkup, nesër fillon sezoni i ngrohjes

Shpërndarësit dhe prodhuesit e sistemit të ngrohjes janë gati për fillimin zyrtar të sezonit të ngrohjes. Edhe pse për shkak të rënies së temperaturave, banorët e Shkupit kishin radiatorë të ngrohtë për dy ditë, duke pasur parasysh…