Bashkimi Kombëtar duhet të bëhet me të gjitha forcat

135

Pavarësia e Kosovës është rruga drejt Bashkimit Kombëtar , sepse aspirata e çdo shqiptari të vërtet është Bashkimi Kombëtar

Jemi gri e pre me shekuj me armiq të ndryshëm vetëm për liri çlirim e bashkim kombëtar .

Nga Skenderbeu Ismail Qemaili i madhi Isa Boletini , Hasan Prishtina , Azem Bejta e Shote Galica , Avni Rrustemi , Ali Këlmendi , Enver Hoxha Adem Demaçi breza te terë u flijuan për këtë ditë

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Lirinë pavaresinë Kosovës ja solli UÇK -ja Adem Jasharit Kryekomandantit të lavdishëm dhe atë e shpalli z.Hashim Thaçi Kryekomandanti i UÇK -së Kryeminister atëbote i Shqipërisë këndej Drini Kosoves .

Me gjak deri në gjunjë me luften tonë titanike me ndihmen e shtreses pakët atdhetare me përpjekje mbinjerezore ne arritem lirinë dhe liria jonë ka kuptim vetëm kur realizohen amanetet e dëshmorëve për Shqipëri .

Nuk e dua jetën time pa e berë Shqipërinë unike

Erald Selca

Comments