Behgjet Pacolli me projekt gjigant per femijet…

415

Moebel THEMA

Fondacioni Behgjet Pacolli ben publike projektin per femit e Kosoves, ja publikimi ne profilin e tij:
Nga periudha e pasluftës deri më sot, në Kosovë, Fondacioni “Behgjet Pacolli” ka kontribuar në fusha të ndryshme dhe me fondet e veta me mbi 34 milion euro. Këtë herë vendosa të ndërtoj një qendër moderne për aftësimin e fëmijëve dhe të rinjve. Kjo qendër për aftësim te fëmijëve dhe të rinjve do t’u shërbejë atyre për t’i realizuar aftesitë (prirjet) e tyre. Por jo vetëm këtë, ajo do tē shërbejë edhe për t’u përballuar me sfidat dhe imponimet që u shkaktohën, pamëshirshëm në këtë shoqëri.

Comments