Bëhuni gati t’i shihni disa nga makinat më të bukura nga “Nissan’s Infiniti” [Foto]

120

Kompania tashmë ka një dizajner të ri.

Në mënyrë që ta qojnë markën “Infiniti” në një epokë të re, kompania ka emërtuar një dizajner të ri, duke e zëvendësuar ish-shefin e dizajnimeve, Karim Habib, i cili la kompaninë për mundësi të reja.

Tashmë, Taisuke Nakamura është emërtuar stilist i ri i kompanisë së makinave dhe ai veçse ka filluar të dizajnojë makinat dhe ato duken tejet të bukura dhe të rralla, raporton “CarBuzz”, transmeton lajmi.net.

      

Comments