Lajme — January 11, 2017 at 10:17 pm

BESA pranon të formojë qeverinë bashkë me BDI-në !?

by

BESA pranon të formojë qeverinë bashkë me BDI-në !?

Lideri i BESËS, Bilall Kasami në intervistën që po zhvillon në Click Plus të tv 21, ka theksuar se në qeveri mund të hyjnë vetëm me BDI-në dhe LSDM-në.

“Nëse plotësohen këto pikat të plaftormës së shqiptarëve, jemi të gatshëm të hyjmë në qeveri vetëm me BDI-në dhe LSDM-në”, theksoi Kasami.

Comments

comments