Burrat e Krushës së Madhe e festuan Bajramin duke luajtur me “kilikera” dhe duke cakërruar vezë

104

Dje me rastin e muajit të mërgimtarëve dhe me rastin e festës së Bajramit të vogël (Kurban Bajramit), në Krushë e Madhe , për të dytin vitë me radhë organizuam disa nga lojërat e moçme “kajnaka/klikera” dhe “cakërrimi i vezëve të shtëpisë” pjesë nga loja.

Përmes disa imazheve dhe kësaj videoje mund të të shihni se si banorët janë argëtuar përmes këtyre lojërave ia kujtojnë atyre fëmijrinë, e që ka shkaktuar edhe argëtim e të qeshura./Indeksonline/

 

 

MÖBEL THEMA

Comments