Cipras: Kemi arritur marrëveshje historike

127

Lumi - Fahrschule

Athina dhe Shkupi arritën marrëveshje historike për të zgjidhur kontestin shumëvjeçar për emrin, deklaroi kryeministri grek Alexis Cipras.

MÖBEL THEMA

Kam një lajm të mirë. Para pak kohë arritëm marrëveshje me kryeministrin e ish Republikës Jugosllave të Maqedonisë, i tha Kryeministrit grek Alexis Cipras Presidentit Prokopis Pavlopulos në fillim të takimit të tyre në pallatin presidencial për ta informuar atë për marrëveshjen e arritur.

Comments