Covid 19, masat e marsit, vazhdohen deri sa zgjatë gjendja e jashtëzakonshme

207

Të gjitha masat e shpallura nga Qeveria dhe shtabi I krizës për mbrojtje dhe parandalim të përhapjes së epidemisë KOVID19, që kanë qenë në fuqi deri më 24 mars vazhdojnë të jenë në fuqi deri sa zgjatë gjendja e jashtëzakonshme, njoftojnë nga Qeveria, raporton KOHA.

MÖBEL THEMA

Ndërkohë, lidhur me fluturimet humanitare për qytetarët që kanë ngelur jashtë vendit dhe dëshirojnë të kthehen Qeveria nuk ka numër të saktë, për arsye se një pjesë e qytetarëve të paraqitur që duan të kthehen kanë tërhequr kërkesat e tyre pasi kanë kuptuar se pas kthimit në vend duhet të qëndrojnë 14 ditë në karantinë. (koha.mk)

Comments