Daut Haradinaj dedikim të veçantë për bashkëshorten. Ja çfarë shkruan për ditëlindjen e saj

126

Deputeti I AAK së Daut Haradinaj është shkëputur pak çaste nga politika ndërsa ka një dedikim të veçantë për njeriun me të cilin e lidh një jetë e tërë bashkë dhe kjo është bashkëshortja e tij shkruan Faktiditor. Ch. Në një postim në rrjetin social Haradinaj gjithë këtë dashuri të tij e shpreh me pak fjalë por me shumë domethënie që tregon atë pjesën tjetër jetësore ku dashuria, respekti dhe vitet më të bukura të ndara bashkë me njeriun që ndan jetën e tij janë të veçanta dhe një ndjenjë që njeriun e bën më ndryshe.

MÖBEL THEMA

Haradinaj I uron ditëlindjen bashkëshortes duke thënë se kanë qenë dhe do të jenë bashkë gjithmonë

Comments