DEMOKRACIA NUK ËSHTË SHESH PËR GJUMË KOLEKTIV

114

Nijazi Muhamedi

MÖBEL THEMA

“…Gati tri dekada të humbura nuk janë pak për të mësuar abc-në e politikës se demokracia NUK ËSHTË SHESH PER GJUMË(KOLEKTIV),ose shesh për luftë gjelash(të mëhallave), apo panagjyr xhambazësh politikë, por është një mundësi për të gjeneruar aktivizmin,veprimin për të realizuar ato aspirata që (mjerisht)NUK KEMI ARRITUR T’I LIDHIM NË NJE TERESI PROJEKTI Të QARTË KOMBËTAR e TË ARTIKULUAR POLITIKISHT.
Ecja hazare,pa shenja objektivash,ose SHENJA TË VËNA QORRAZI NGA NDONJË APO C A TUTKUNËR POLITIKË,PËR NJË POPULL TË TËRË MUND TE JETË VËRTET FATALE, SE E KTHEN ATË NË NJË SIZIF POLITIK TË PËRJETSHËM,ME GURIN NË SHPINË GJITHNJË I MBETUR APO I RRËZUAR NË FUND TË MALIT DHE ME PASHPRESË PËR TË NGJITUR MAJEN…”

Comments