Dëshmorët janë Thesari ynë Kombëtar

331

E kuptushme që dikur dëshmorët e renë u varrosen veçmas në rrethanat e okupimit , po pas lufte pse vazhdoi ndarja e tyre .
I ndau politika ditore , dhe shumë familjar të papërgjegjëshem , ata gjithmonë duhet të jenë bashkë në komplekse dëshmoresh ata ranë për liri e Shqipni .
Për miopat e pshtjellaqat dëshmorët e kombit janë vetëm të kombit shqiptar , ata nuk i takojnë ideologjive feve apo krahinave sepse ata janë THESARI YNË KOMBËTAR 🇦🇱🇦🇱🇦🇱

MÖBEL THEMA

Dëshmorët janë vula e bazamenti i shqiptarizmes falë tyre e gjakut të tyre jemi të lirë , dhe amanetin e tyre për Bashkim Kombëtar duhet jetësuar me çdo kusht .

Erald Selca

Comments