Dështimi i artistëve në zgjedhjet e 6 tetorit, nga pesë kandidatë, vetëm njëri bëhet deputet

259

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve sot me 7 Nëntor,ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme që u mbajtën me 6 Tetor, shkruan Indeksonline.

Nga disa artistë e këngëtarë që kanëkandiduar për tu bërë deputetë vetëm Eliza Hoxha nga radhët e PDK-së ka arritur që të jetë pjesë e legjislaturës së ardhshme. Eliza Hoxha ka marrë 9303 vota, duke arritur të bëhet deputete.

MÖBEL THEMA

Ndërsa Gentiana Beqa Ahmeti me 2465 vota dhe këngëtari Fahrush Azemi 4238 vota poashtu nga PDK, kanë dështuar të futen në kuvend si deputet.

Poashtu edhe aktori Jeton Zogjani me 980 vota si dhe këngëtari Labinot Tahiri me 3867 vota nga radhët e AAK-së, nuk kanë arritur të bëhen deputet. /Indeksonline/

Comments