Dhurata nuk e pranon që ka operacione plastike, por këto foto dëshmojnë të kundërtën (FOTO)

94

Deutsch-ABC

Dhurata Dora tani është njëra ndër këngëtaret më të bukura dhe më suksseshme në estradën shqiptare.

MÖBEL THEMA

Ajo në fillim të karrierës hyri fuqishëm në tregun e muzikës në Kosovë dhe në trojet shqiptare. Kënga që e bëri atë të famshme ishte ” Vetë Kërkove” të cilen e kishte realizuar me videklip në vitin 2011, transmeton Sovrani.info.

Dhurata prej asaj kohe është bërë edhe më e famshme dhe më e bukur. Mirëpo nëse kthehmi pas tek videoklipi i saj i parë ajo duket shumë ndryshe se tani.

Comments