Digjen katër automjete në Shkup

51

Lumi - Fahrschule

Katër automjete të cilat ishin të parkuara në rrugën “Elisie Popovski” pasdite janë përfshirë nga zjarri.

MÖBEL THEMA

Zjarri është paraqitur në orën 18 e pesë minuta në Njësinë e zjarrfikësve ndërsa është intervenuar me dy automjete dhe pesë zjarrfikës.

Comments