Disa nga arsyet pse një burrë nuk është i lumtur në lidhje

184

Faqja për zbulimin e rasteve jashtëmartesore Victoria Milan u përpoq të zbulonte pse kaq shumë burra tradhtojnë, kështu që ata vendosën të pyesnin meshkujt nga e gjithë bota për arsyet e çështjeve.

Ata anketuan 8.210 anëtarë të gjinisë më të fortë nga SHBA, Irlanda, Britania e Madhe, Spanja, vendet Nordike, Franca, Italia, Kanada, Afrika e Jugut dhe Polonia.

Moebel THEMA

Qëllimi ishte që të zbulonin se cilat gjëra irrituese te partnerja e tyre i motivojnë të kërkojnë ngushëllim në krahët e një femre tjetër, përcjell KosovaPress.

(Foto: iFobia)

Më poshtë janë arsyet më të zakonshme

Shpesh ndryshon gjendjen e humorit

Ne të gjithë jemi në humor të keq ndonjëherë, por priremi ta fshehim nga njerëzit në shoqërinë e të cilëve nuk ndihemi rehat. Në fillim të marrëdhënies, shumica e njerëzve përpiqen të qëndrojnë pozitivë dhe të lumtur sepse kjo do ta bëjë më të lehtë tërheqjen dhe mbajtjen e një partneri. Sidoqoftë, kur marrëdhënia bëhet më serioze dhe e qëndrueshme, atëherë ‘frenimi’ lirohet dhe ndonjëherë ka një shpërthim të humorit të keq.

Ajo është shumë xheloze

Deri në 96 për qind e burrave në studim thanë se nuk u pëlqente aspak sjellja e tillë. Prandaj, është e mundur që partnerët e tyre të kenë probleme të lindura me xhelozinë, dhe kjo është ajo që i çon ata në krahët e tjetrit. Nga ana tjetër, ata mund të jenë xhelozë, pasi mendojnë se partneri i tyre tashmë po i tradhton.

Bëhet lehtësisht nervoze

Dhe kjo është ajo që i çon burrat në tradhti bashkëshortore, sepse ndërsa janë me dashnore, nuk ka tension të këtij lloji, prandaj është më e këndshme për ta që të kalojnë kohë ashtu ndonjëherë. 90 për qind e tyre thanë se kjo i shqetëson shumë.

Gjen mënyra për të shmangur seksin

Kjo sjellje zemëron 88 për qind të burrave. Është krejt normale që dëshira seksuale e një gruaje të zvogëlohet sa më gjatë që është në një marrëdhënie. Nuk ka më epsh dhe eksitim fillestar për një partner të ri, kështu që gjërat ngadalësohen në dhomën e gjumit. E vërteta është, burrat shpesh kanë një shtysë më të fortë seksuale sesa gratë, kështu që hyjnë në marrëdhënie për të përmbushur nevojat e tyre.

(Foto: Women’s Health)

Vazhdimisht dëshiron një ndjenjë sigurie

Duket se shumë burra nuk duan të jenë ata që do të rrisin vazhdimisht vetëbesimin e partnereve të tyre për pamjen e jashtme. Sipas këtij hulumtimi, gati 87 për qind e burrave e konsiderojnë këtë sjellje të pakëndshme, transmeton YourTango.

Ajo dëshiron ta ndajë porcionin e ushqimit

Kjo duket të jetë një tipar i keq i një partneres për meshkujt në këtë sondazh, pasi rreth 65 për qind e tyre thanë se ishte tmerrësisht e pakëndshme për ta. Gratë që duan të ndajnë ushqim kryesisht e bëjnë këtë në mënyrë që të ndihen më afër burrit të tyre. Disa mund ta bëjnë këtë për kursime financiare.

Bën shumë pyetje

Se i irriton ata në masë të madhe u shpreh 65 për qind e gjinisë së fortë. Partnerët shpesh dinë të bëjnë pyetje pasi interesohen për burrin dhe duan të sigurohen që gjithçka është në rregull. Por ata nuk e perceptojnë atë si kujdes dhe dashuri, por si sjellje irrituese.

Comments