Dobërdoll: Vdes në të njëjtën ditë çifti i moshuar,policia heton rastin

281

Më datë 04-qershor rreth orës 15.00, në SPB Tetovë është denoncar se në fshatin Dobërdoll të Gostivarit, në shtëpinë e tij ka ndëruar jetë 74-vjeçari M.M. i cili ka jetuar me bashkëshorten e tij E.M. (74) e cila të njëjtën ditë ka ndëruar jetë menjëherë pas pranimit në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat” në Gostivar informon Tetovasot.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Ispektimin në vendin e ngjarjes e ka kryer ekipi nga Njësia e Punëve të Brendshme Gostivar dhe me urdhër të Prokurorit publik, trupat e pa jetë të çiftit të ndjer bashkëshortorë, janë dorëzuar në Spitalin e përgjithshëm për përcaktimin e shkakut të vdekjes.

Comments